Aktuelno

Vrisci, cika, guranje, haos: Turski glumac podelio snimak pometnje iz Beograda VIDEO

Ako je neko juče i pomislio da se preteralo sa opisom pometnje koja je u centru Beograda nastala oko popularnog turskog glumca, gde ga je čekalo par stotina obožavalaca, danas ima novu potvrdu.

Ponedeljak, 30.08.2021.

15:53

Izvor: superžena

Vrisci, cika, guranje, haos: Turski glumac podelio snimak pometnje iz Beograda VIDEO
Foto: Profimedia

Podeli:

Džan Jaman, koji u Beogradu boravio nekoliko dana, izazvao je pravi mali haos među pripadnicama ženskog pola i obožavaocima turskih serija.

Stotine njih čekalo ga je u Knez Mihailovoj ulici strpljivo, a sada se pojavio i sam snimak haosa koji je zavladao.

Snimak koji govori koliko je popularan ovde, podelio je on lično na Instagramu, gde ga prati skoro devet miliona ljudi.

"Srbija je dobra prema meni", napisao je i zahvalio modnom brendu koji ga je pozvao i dao mu priliku da "upozna lepe i divne ljude", pa podelio video, na kojem se vidi kako je opkoljen masom devojaka i žena, ponekim muškarcem, čuje se cika, vriska, vidi guranje oko njega.

On se strpljivo potpisivao, snimao selfije sa obožavateljkama a na snimku se čuje i ženski glas koji kaže:"Jadničak, meni ga žao. Pustite ga da diše malo".

Ipak, fanovi iz drugih delova sveta pisali su u komentarima da "zaslužuje svu ljubav koju je dobio", da su "ponosni na njega", da je "kralj". Obožavaoci iz Srbije pozivali su ga da se ponovo vrati što pre.

Danas je već stigao u Rim, pravo iz Beograda.

"Nedostaje mi kuća. Biću malo u Rimu pre Venecije".

Da Beograd nije jedini grad u kojem je nastala pometnja, pokazuju i fotografije iz drugih gradova, poput ove prve, iz Napulja.

"Kao Boga da sam videla, ne mogu da dišem": Pometnja u centru Beograda zbog turskog glumca

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.