Aktuelno

Svi poznati na crvenom tepihu, Adel u restoranu brze hrane FOTO

U noći kada se održavala Met Gala i kada su poznate zvezde defilovane crvenim tepihom, pevačica je fotografisana u jednom od restorana brze hrane. Obožavaoci su oduševljeni tim potezom, a objava je postala viralna

Nedelja, 19.09.2021.

00:16

Izvor: superžena

Svi poznati na crvenom tepihu, Adel u restoranu brze hrane FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Slavna Adel (33) ušetala je u svakodnevnoj garderobi u američki restoran brze hrane, u kojem se počastila burgerom u noći kada se u Njujorku održavala Met Gala, najveći modni događaj, kada poznati iz sveta muzike i filma defiluju crvenim tepihom.

Adel, u opuštenoj svakodnevnoj kombinacijii sa maskom preko lica, većina gostiju restorana nije ni prepoznala, a osoba koja ju je prepoznala i fotografisala pa postavila sve na društvene mreže, nije precizirala o kojem restoranu se tačno radi.

"Svi su na Met Gali, Adel je u In-N-Out burgeru", stoji u opisu popularne objave.

Ulaznica za Met Galu navodno košta 30 hiljada funti, a Adelini obožavaoci su oduševljeni njenim preskakanjem "posebno glupog" plaćanja toliko skupog događaja i postavljali su komentare:" Izabrala je burger pre Met Gale. Legenda! Obožavam je".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare