Aktuelno

Keli Bruk: "Volela bih da imam manje grudi i da nosim haljine na bretele, ali to nije moguće"

U eksluzivnom intervjuu za "Dejli mejl" (Daily Mail) bivša manekenka i voditeljka Keli Bruk priznala je da bi volela da ima manje grudi.

Ponedeljak, 11.07.2022.

11:46

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Ona je, takođe, otkrila da često ima, kako je šaljivo rekla za spomenute medije, taj "malo volim – malo mrzim" odnos prema svom telu, ali i bujnim grudima.

Naučno je dokazano da je imala najbolje telo na planeti: Keli Bruk i danas izgleda prelepo FOTO

"Volim svoje grudi, ali mi se, takođe, i ne sviđaju. Imam odnos ljubavi i mržnje prema svakom delu svog tela", kaže Keli, te dodaje da njeno telo u nekim haljinama izgleda fenomenalno, dok je u drugim, pak, realnost malo drugačija.

"Volela bih da mogu da nosim male haljine na bretele, ali to nije moguće. Moje grudi su bolje izgledale u haljinama koje su se nosile 1950. godine nego u onim koje se nose danas", bila je iskrena ova bivša manekenka.

Keli je objasnila, gledajući danas iz ove perspektive, da bi volela da ima manje grudi, kao Francuskinje koje bez problema mogu da obuku bilo koji model haljine, a da im fenomenalno stoji.

Podsetimo, Keli Bruk je bila veoma popularna devedesetih godina i početkom dvehiljaditih. Bila je san svih muškaraca i to sa merama 99-63-91 centimetar. Nekoliko godina kasnije ova bivša manekenka je 2005. godine izglasana od muške publike za ženu sa najpoželjnijim telom na planeti, a rezultati su objavljeni u magazinu "For him".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.