Aktuelno

Posećuje žurke u strogoj tajnosti: Gde je sada Abramovičeva bivša?

Bivša supruga Romana Abramoviča - Daša Žukova kao da je isparila nakon početka rata u Ukrajini. Međutim, kako to obično i biva, fotografi su uspeli da je lociraju, a onda i uslikaju.

Četvrtak, 28.07.2022.

09:42

Izvor: superžena

Posećuje žurke u strogoj tajnosti: Gde je sada Abramovičeva bivša?
Foto: Profimedia

Podeli:

Podsetimo, Daša kao da je nestala sa lica zemlje nakon ruske invazije Ukrajine i sve što smo mogli da primetimo na njenim društvenim mrežama bile su objave sa crnom pozadinom. Tada je izjavila da se neće više oglašavati na svojim profilima dok se stanje u zaraćenim zemljama ne stiša.

Naga Hajdi Klum traži pažnju: "Vrati se u krevet, dušo" FOTO

Ipak, kako prenosi neimenovani izvor za "Page Six", nedavno je organizovana žurka pod nazivom "Aurora Gala" koja je okupila svetske zvezde. Pored Ume Turman, Žerarda Batlera, Kvin Latife, zabavi su prisustvovali i Abramovičeva bivša Daša sa sadašnjim suprugom - Stavrosom Niarkosom. Kako su preneli pomenuti mediji, fotografije sa okupljanja velikih faca u Sen Tropeu čuvaju se u strogoj tajnosti zbog sigurnosti pojedinih lica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare