Aktuelno

Zvali su je "Telo"; iznenadila sve novom fotografijom u toplesu FOTO

Eli Mekfirson (58) pripada generaciji "zlatnog doba" manekenstva, a magazin "Time" dao joj je nadimak "Telo" 1989. godine.

Četvrtak, 28.07.2022.

14:23

Izvor: superžena

Zvali su je
Foto: EPA-EFE/PAUL BUCK

Podeli:

Tokom devdesetih godina i sama je koristila nadimak "Telo", a 1996. godine bila je deo proglašene ekipe supermodela "7 veličanstvenih", u koju su pored nje spadale i Linda Evanđelista, Kristi Tarlington, Tatjana Patic, Naomi Kembel, Sindi Kraford i Paulina Poriškova.

I u šestoj deceniji, Eli nastavlja da radi punom parom. Slavna manekenka krasi naslovnu stranu Ela, a pozirala je u toplesu, dok je šeširom prekrila grudi.

"Boginja", "Predivna je", "Senzacionalno", "Savršena kao uvek", pisali su joj.

Što se tiče održavanja linije, Eli je govorila da je njen "recept" veoma jednostavan. Njeno osnovno pravilo je da svakodnevno unosi tri litra vode, a na njenom meniju su voće, povrće, riba, orašasti plodovi, ovsene kaše, puding od čia semenki, spelta, jaja, kozji sir i obavezni proteinski šejkovi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare