Aktuelno

Zvezda akcionih filmova jedva prati ritam svoje 38 godina mlađe verenice FOTO

Dolf Lundgren (64), koga pamtimo po ulozi Ivana Draga u filmu "Roki 4" i njegova verenica fitnes instruktorka Ema Krokdal (26) uslikani su u Los Anđelesu i naravno opet izazvali veliku pažnju.

Subota, 30.07.2022.

08:38

Izvor: B92

Zvezda akcionih filmova jedva prati ritam svoje 38 godina mlađe verenice FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Oboje u sportskim varijantama, pokušavali su da izbegnu paparace, ali jasno je da im to nije pošlo za rukom. Glumac pokušava da prati i korake svoje izabranice, ali i u tome nije baš uspešan.

Njihova veza već par godina se "provlači" kroz medije i mnogi ističu da je razlika u godinama zaista prevelika.

Na mrežama su česti komenatri da fitnes instruktorka podseća na Dolfovu stariju ćerku Idu: "Izgledaju kao otac i ćerka, i što je najgore, liči na njegove ćerke".

Uprkos podrugljivim komentarima, Dolf tvrdi da su njegove ćerke prihvatile Emu:

"Naš odnos razvijao se polako, nismo žurili, dali smo sebi vremena da se upoznamo pre nego što smo počeli da živimo zajedno. Što se tiče razlike u godinama, bio sam svestan da će biti pomalo čudno, možda i neprijatno, kazati mojim ćerkama Idi (24) i Greti (20) za Emu. Ali srećom, one su emocionalno vrlo zrele devojke i odmah su je prihvatile. Ako sam ja srećan i one srećne", govorio je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.