Aktuelno

Žene otkrile šta ih privlači: Kako izgledaju standardi muške lepote u različitim zemljama sveta FOTO

Standardi za mušku lepotu razlikuju se od zemlje do zemlje, a Jutjub kanal "Brightside" pokušao je da definiše neke osnovne principe po kojima bi se ocenjivala nečija lepota.

Ponedeljak, 26.09.2022.

11:42

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Ispitanice iz 6 zemalja nisu mogle konkretno da odgovore na ovo pitanje, ali su dale primer lepog muškarca na osnovu poznatih zvezda u pojedinačnim zemljama sveta.

Ima osam žena i stalno ispunjava njihove stroge zahteve: "Moram da budem u formi"

SAD

Prema izboru magazina People, najatraktivniji muškarci u SAD su Paul Rud, Majkl B. Džordan i Džon Ledžend. kada su Kada su u pitanju muškarci iz SAD i Kanade, mišićava građa i koža svetlosmeđe boje su njihovi standardi lepote.

Jedni bi hteli duže, a drugi kraće: Koliko zapravo traje predigra između partnera?

Indija

Prema anketi, najatraktivniji muškarci u Indiji su glumci Šah Rukh Kan, Aamir Kan i Hrithik Rošan. Glavni standard lepote u Indiji je svetlija boja kože, koja se promoviše i putem njihovih medija. Indijski standardi prilično su slični američkim: visok, mišićav muškarac, čiste kože s bujnom kosom.

Terapeutkinja objasnila zašto nam se tresu noge nakon seksualnog odnosa

Ujedinjeno Kraljevstvo

Anketa iz 2021. godine pokazuje da je Britancima najatraktivniji muškarac Tom Hardi, a ove godine Ričard Maden ima velike šanse za osvajanje te titule.

Prema podacima istraživanja, idealan tip muškarca za Britance je atletske građe, smeđih očiju, kratke tamnosmeđe kose i s kratkom bradom. Utvrđeno je da su muškarci s bradom za 60 odsto privlačniji od muškaraca bez brade.

Južna Koreja

Dok zapadne zemlje preferiraju atletski građene muškarce, Južna Koreja više voli mršavi izgled. Muškarci, prema njihovim mišljenjima moraju biti nežni, vitkih crta lica i svetlije puti.

Nemačka

Prema istraživanju, Nemice više vole da su njihovi muškarci viši, s crnom ili smeđom kratkom kosom. Najveći procenat ispitanica rekao je da bi volele da je njihov muškarac mišićav, ali ne smetaju im ni muškarci koji su mršaviej konstitucije.

Italija

Žene kod Italijana najviše vole njihovu nežnu i estetsku stranu. Nije im bitno jesu li mršavi ili mišićavi dokle god imaju osećaj za lepo i prefinjeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.