Aktuelno

Potpuno naga Gvinet Paltrou obeležila je bitan dan; "Moram da budem gola" FOTO

Američka glumica Gvinet Paltrou sa stilom je proslavila svoj pedeseti rođendan.

Sreda, 28.09.2022.

09:37

Izvor: superžena

Potpuno naga Gvinet Paltrou obeležila je bitan dan;
Foto: Profimedia

Podeli:

Naime, glumica je iskoristila svoju popularnost na đruštvenim mrežama kako bi sebi čestitala rođendan i to na zanimljiv način. Na pomenutoj mreži je objavila fotografiju na kojoj je potpuno naga, ali i "pozlaćena".

"Sve što znam je da me farbaju u zlato i da moram da budem gola. Osećam se tako dobro, a ovde se radi o izražavanju tog osećaja energije i optimizma koji doživljavam", rekla je Paltrou na snimanju u okviru svog brenda Goop, koji je posvećen zdravom načinu života.

Komentari njenih pratilaca samo su se ređali, a mnogi su joj i čestitali rođendan.
"vau, srećan rođendan, lepotice", "Srećan rođendan, Gvinet, ti činiš da 50 izgledaju kao nove 20-te", "Kakva prelepa duša", bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Paltrou je nedavno istakla da teži zdravim životnim navikama, te je vremenom prihvatila promene svog tela.

"Prihvatam tragove i opuštenu kožu, bore. Prihvatam svoje telo i odbijam potrebu da budem savršena, da izgledam savršeno, da prkosim gravitaciji, logici, ljudskosti. Prihvatam svoju ljudskost", iskrena je bila Paltrou.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.