Aktuelno

Dok joj je on mahao, žena ga je "streljala" pogledom: Ko je Brazilka koja je šeiku "zapala" za oko?

Bivši katarski emir, šeik Hamad bin Kalifa Al Thani postao je prava senzacija na društvenim mrežama tokom utakmice između Brazila i Švajcarske.

Četvrtak, 01.12.2022.

12:04

Autor: J.V.

Default images

Podeli:

Podsetimo, šeik je tokom spomenutog meča na Mundijalu mahao brazilskoj navijačici dok je ona snimala, a sve to je primetila njegova supruga Mozi bint Naser koja ga je streljala pogledom.

Ubrzo nakon ovog komičnog događaja i video-materijala, koji se vrtoglavom brzinom proširio društvenim mrežama, širu javnost je insteresovalo ko je lepa Brazilka zbog koje šeik nije smeo da dođe kući.

Desire Soares je bivši model koji trenutno pliva u preduzetničkim vodama. Ona ima sopstvenu agenciju za regrutovanje modela "Studio Desirée Soares", koja dugi niz godina uspešno posluje, piše portal quantosanos.

Takođe, Soaresova je prepoznatljivo lice u svetu fudbala, jer je i žena poznatog sportskog novinara Galvaoa Buene. Samim tim može se i pretpostaviti da su supružnici bili na poslovnom putu u Kataru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare