Aktuelno

Današnje muke stripera: "Žene se teško kontrolišu, grebu nas i grizu"

Iako se posao stripera smatra bezopasnim za zdravlje pojedinca, muškarci iz grupe "Dreamboy" tvrde suprotno.

Sreda, 01.02.2023.

17:42

Autor: J.V.

Default images

Podeli:

Član pomenute grupe Pjaj Finč (32) u ovom poslu više je od 10 godina. Osim svoje profesionalne karijere stripera, našao se i u glumačkim vodama, te smo mogli da ga vidmo u poslednjim nastavcima serije Married at First Sight.

U invervjuu za britanski "The Sun" profesionalni striper je priznao da žene umeju da budu dosta agrsivne prema njemu kada se napiju, te da su, kaže on, gore od muškaraca.

"Ako izađete u tu gomilu žena, one će da pokušaju da vas zgrabe, ogrebu, čak i ugrizu", priča Finč, te dodaje da žene, kad su deo mase, mogu da preteraju.

Najstrašnije iskustvo u životu, kaže profesionalni striper, bilo je kad je tokom jednog nastupa zadobio fizičke povrede.

"Jednom sam sišao s pozornice pod adrenalinom, uveren da me je devojka samo malo ogrebala. Međutim,kad sam se malo bolje zagledao shvatio sam da na celom stomaku imam tri traga kandži, te da sam zapravo krvario".

Njihov posao nije lak, a incidenata ima dosta. Finč je, takođe, istakao da je ima bezbroj situacija gde devojke traže njegov broj telefona, iako su u vezi ili braku. Međutim, oni ih, kaže, često i odbije, jer je u srećnoj vezi i nema nameru da prevari svoju devojku.

Inače, "Dreamboy" grupa je osnovana 1986. godine (Velika Britanija) i sve do danas održava nastupe po celoj zemlji. Radi se o dvosatnim grupnim nastupima profesionalnih plesača i pojedinačnih stripera koji rade čak sedam dana u nedelji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare