Aktuelno

Ćerka jedne od najlepših žena sveta više se ne krije od javnosti, snimljena u Rimu FOTO

Osamnaestogodišnja Deva Kasel, ćerka Monike Beluči i Vensana Kasele, izgledom sve više podseća na majku. Iako je rasla daleko od očiju javnosti, sada je odlučila da sledi korake roditelja i uplovi u život poznatih.

Četvrtak, 01.06.2023.

10:14

Izvor: index.hr/superžena

Default images

Podeli:

Tako je nedavno bila model poznatog brenda "Dolče i Gabana", a celokupno fotografisanje odvijalo se pored čuvene fontane di trevi. Mlada nada modelinga je za ovu priliku nosila crnu čipkanu haljinu, ali i obične sandale u pomenutoj boji.
Želi se baviti modelingom i glumom

Deva Kasel je počela da se bavi manekenstvom sa 15 godina, a do sada je nekoliko puta krasila naslovnice renomiranih časopisa. Pre nekoliko meseci je otkrila da ne razmišlja o nastavku formalnog obrazovanja.

"Trenutno sam posvećena modelingu, kao i dramskoj radionici koju pohađam. Ne bih imala ništa protiv toga da se oprobam u glumi. Mislim da bih uživala, ali znam da je to teška profesija čije usavršavanje zahteva puno vremena i puno ličnog ulaganja".

Glumiće u Netfliksovoj seriji

Deva Kasel će glumiti u italijanskoj seriji The Leopard, inspirisana italijanskim filmskim klasikom reditelja Lučina Viskontija koji je 1963. osvojio Zlatnog lava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.