Aktuelno

Samanta iz serije "Seks i grad" se udavala tri puta, a konačnu sreću našla je kraj ovog čoveka

Svetsku slavu stekla je ulogom čuvene Samante u seriji "Seks i grad", od tada me prestaje da privlači pažnju.

Četvrtak, 08.06.2023.

08:55

Autor: M. M.

Samanta iz serije
Foto: Profimedia

Podeli:

Za sve ljubitelje kulte serije "Seks i grad", vest da se vraća na male ekrane Samanta, obradovala je mnoge. Glumica Kim Katrač (66) je za povratak u seriju imala posebne zahteve o kojima smo pisali OVDE.

Zanimljivo je da je mnogi poistovećuju sa ovim likom, a zapravo i životu Katralove se malo zna. Posebno je zanimljiv njen ljubavni život - poznato je da je bila u braku sa Larijem Dejvisom, a njihov brak poništen je 1979. godine. Nakon toga se udala za Andreja Džej Lajsona, a njihov brak je potrajao do 1989. godine. Treći i poslednji, bio je s Markom Levinsonom i to od 1998. do 2004. godine.

Sada, tačnije od 2016. godine, u vezi je sa Raselom Tomasom i u razgovoru za "The Times" je priznala kako je jako zahvalna na tome i da imaju lep zajednički život. Upoznali su se na snimanju priloga o nesanici za emisiju "Woman's Hour" na BBC Radiju 4, na kojem Rasel radi kao inženjer zvuka.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare