Aktuelno

Teška noć za Toma Kruza, moraće da osveži botoks na licu FOTO

Glumac Tom Kruz i cela ekipa fillma: "Mission: Impossible – Dead reckoning Part 1" imaju pune ruke posla. Već danima prisustvuju premijerama filma u evropskim gradovima, a sudeći prema poslednjim fotografijama, pojavljivanje na crvenom tepihu je ostavilo traga.

Petak, 23.06.2023.

12:38

Izvor: superžena

Teška noć za Toma Kruza, moraće da osveži botoks na licu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Nakon poslednje premijere u Ujedninjenom Kraljevstvu, fotoreporteri stranih medija uspeli su da uslikaju lice Toma Kruza, a kako prenosi "Dejli mejl" to je bila teška noć za njega.

Poljupci, dodiri, pogledi: Tom Kruz ima novu metu – koleginicu FOTO/VIDEO

Umor, stres i napor su ga sustigli, te su promene na licu bile, i te kako, vidljive - čini se da će glumac morati da osveži botoks na licu.

Podsetimo, Tom Kruz je "jedan od najvećih ljubitelja" estetskih korekcija i botoks tretmana. Doktorka estetske medicini Najla Radža je jednom prilikom oštro kritikovala njegovu "ljubav" prema tretmanima, jer su oni negativno uticali na njegov fizički izgled u poznim godinama.

"Čini se da je Tom preterao s injekcijama botoksa i filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može da bude iskrivljen i neprirodan izgled lica", rekla je jednom prilikom za "Daily Mail".

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.