Aktuelno

Prirodna lepotica u 52. godini: Nina Badrić oduševila slikom s plaže – promena joj savršeno stoji

Nina Badrić je ovog leta proslavila 51. rođendan i iz godine u godinu oduševljava izgledom.

Sreda, 13.09.2023.

11:08

Izvor: superžena

Prirodna lepotica u 52. godini: Nina Badrić oduševila slikom s plaže – promena joj savršeno stoji
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Nina Badrić važi za jednu od najlepših pevačica u regionu, a prirodno izdanje uvek rado ističe i redovno izaziva divljenje. Sve do sada je uživala na moru i maksimalno koristila poslednje dane leta, i to na Hvaru, gde ima kuću u kojoj redovno provodi letnje mesece i gde odlazi kad god joj obaveze to dozvoljavaju.

U svom raju na zemlji pronalazi mir, a društvo joj je pravio i pas s kojim je napravila fotografiju kojom je privukla veliku pažnju na Instagramu.

Pevačica je pozirala na plaži u jednodelnom kupaćem kostimu koji se jasno vidi na slici, mada su se mnogi na prvi pogled ipak zapitali "da li je naga".

Nina se nedavno odlučila na drugačiji imidž i skratila kosu do ramena, a ovom promenom je napravila pun pogodak, jer izgleda mlađe, otmenije i svežije.

U opisu slike napisala je: "Ovo mi more više znači...", a zatim se i oprostila od leta ispisavši: "Hvala ti, leto 2023. Bilo si nežno i blago prema meni.
Još te ne dam i krašću sve tvoje sunčane dane, al' valja doma poć".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.