Aktuelno

Vlahović je pravi srećnik? Evo kako italijanska Megan Foks izgleda bez trunke šminke VIDEO

Italijansku manekenku Karolinu Stramare navikli smo da gledamo sa velikom količinom šminke na licu i u atraktivnim odevnim kombinacijama. Međutim, kako zapravo izgleda lepotica kada "skine masku?"

Utorak, 19.09.2023.

13:07

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Sudeći prema video-materijalu koji je nedavno objavila na Instagramu, Karolina Stramare u prirodnom izdanju izgleda podjednako lepo kao i kada doterana šeta svetskim pistama.

Može se reći da se našem fudbaleru Dušanu Vlahoviću i te kako posrećilo, jer se ovakav dragulj retko danas nalazi.

Sada se postavlja pitanje – koja li je tajna blistavog izgleda Karoline Stramare?

Zbog karijere modela, ova 27-godišnja lepotica mora da vodi računa o svom izgledu, a nije tajna da mukotrpno vežba u teretani.

Njena dnevna aktivnost se sastoji iz kombinacije vežbi u teretani i vežbanja joge, ali kako je rekla, pravilna ishrana je pola posla. Iako se trudi da većinu vremena posveti zdravom načinu života, ona je ispričala, a preneli su strani mediji, da ponekad sebi dozvoli i poslastice koje nisu zdrave.

Navodna Vlahovićeva devojka objavila "vreli" video: "Dobro je biti žena" VIDEO

"Čokolada, pica, pasta, sladoled su mi omiljena jela. Takođe, obožavam koktele, posebno mohito, ali i mešavinu raznih voćnih sokova", rekla je ona.

Podsetimo, priče o navodnoj vezi našeg fudbalera Dušana Vlahovića i Karoline pojavile su se u javnosti sredinom februara prošle godine. Srpski fudbaler se nikada nije oglašavao o ovoj temi, a Karolina je pametno ćutala.

Sve dok nije stala na stranu našeg fudbalera i odbranila ga od italijanskih vlasti...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.