Aktuelno

Muškarci idu u korak s trendovima, a gde su žene političarke na TikToku? VIDEO

Da li su muškarci hrabriji kada su u pitanju ovakvi trendovi?

Ponedeljak, 20.11.2023.

16:41

Izvor: superžena

Muškarci idu u korak s trendovima, a gde su žene političarke na TikToku? VIDEO
Foto: Milos Tesic/ATAImages

Podeli:

Društvena mreža TikTok trenutno je najpopularniji vid razonode u Srbiji za mlade, ali sve više okuplja i korisnike svih generacija, među kojima je i mnoštvo poznatih ličnosti. Naši političari idu u korak s vremenom, te su se i oni pridružili ovom trendu koji je opčinio svet, i moramo priznati da su muškarci ipak "hrabriji" od dama u ovom slučaju, jer ih je trenutno više zakoračilo na ovu platformu.

Trebalo bi istaći da je ovaj trend TikToka prvi put pokrenuo ministar građevinarstva Goran Vesić, koji je već na samom početku naišao na pozitivne reakcije kod većine mladih lica. Priružio mu se i ministar finansija Siniša Mali, a nedavno i predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa svojim profilom na popularnoj platformi, pod imenom @jasamaleksandar.

Tako smo imali priliku da pratimo posetu predsednika Aleksandra Vučića porodici Stanković iz Leskovca, koja je odlučila da ostane u Srbiji, ali i da vidimo kako se predsednik snalazi u kuhinji - ni manje ni više nego u pravljenju palačinki, a ovaj snimak postao je viralan.

@jasamaleksandar Ovo je moj pokušaj priprema za doèek velikog broja gostiju iz inostranstva za sutrašnji vinski sajam. Ova priprema neæe doprineti mojoj fizièkoj kondiciji i izgledu, ali sam sreæan, svakako. #jasamaleksandar #WineVisionByOpenBalkan #srbija #WineVision #SerbianVines 🇷🇸 #tiktok ♬ original sound - Ja sam Aleksandar

S druge strane, ministar finansija Siniša Mali je bez ikakvog straha "otvorio trezor" države Srbije svojim građanima, ulivajući im sigurnost u bolju budućnost.

@mali.sinisa Možda su nekom finansije komplikovane, ali je meni ovaj TikTok tek misterija. 👀Gledamo se! #Srbija #ekonomija #finansije ♬ original sound - Mali.Sinisa

Pošto smo uglavnom videli poslovni segment naših političara na TikToku, nadamo se da će nam otkriti i male tajne svog privatnog života, jer "iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena".

A verujemo i da će uspešne žene iz sveta politike slediti njihov potez i odlučiti se na ovaj korak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare