Aktuelno

Ko je prva dama Argentine: Fatalna Fatima je 11 godina mlađa, znala je da će biti važna ličnost FOTO

Od predsednika Argentine je mlađa 11 godina, a zabavljaju se od decembra 2022. godine.

Utorak, 21.11.2023.

14:57

Izvor: superžena

Ko je prva dama Argentine: Fatalna Fatima je 11 godina mlađa, znala je da će biti važna ličnost FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Havijer Milej (53) je u nedelju uveče izabran za novog predsednika Argentine, te postao nova kontroverzna ličnost u svetskoj politici. Pored njega, pažnju medija ovih dana okupira njegova devojka Fatima Florez (42), glumica i nova prva dama Argentine.

Nekadašnja je profesionalna igračica, pravo ime joj je Marija Eugenija Florez, a još pre devet godna je u intervjuu za "Clarin" izjavila da je od malih nogu znala da će završiti u predsedničkoj vili.

Jedan od njenih najvećih talenata je imitiranje poznatih ličnosti i bliskih ljudi, što je shvatila još u osnovnoj školi. Sa 19 godina je počela profesionalno da se bavi plesom, ali se kasnije ipak usmerila na imitaciju i glumu, koje je više volela. Od prvog supruga zvanično se razvela u februaru, na svoj rođendan.

Havijera Mileja upoznala je krajem 2022. godine, a nepunih godinu dana kasnije postala je prva dama.

Zajedno su gostovali u emisiji Mirte Legrand, dva meseca pre nego što se ona razvela, a Fatima je tokom intervjua rekla Havijeru: "Previše si sam za svoju važnu ulogu".

U oktobru su se ponovo našli u emisiji, ali da potvrde da se zabavljaju, a kako su objasnili, upoznavanje je počelo preko Instagrama, da bi se potom videli i zaljubili.

Za svoju ljubav kažu da je "egzotična" i da je došla "veoma prirodno".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.