Aktuelno

Misica prošetala u bikiniju i za 5 sekundi biće vam jasno zašto na mrežama lude za lepoticom VIDEO

Šinis Palasios iz Nikaragve pobedila je na Takmičenju za mis univerzuma za 2023. godinu, a njen izlazak na scenu u kupaćem kostimu bio je spektakl u svakom smislu.

Utorak, 21.11.2023.

15:54

Izvor: superžena

Misica prošetala u bikiniju i za 5 sekundi biće vam jasno zašto na mrežama lude za lepoticom VIDEO
Foto: Profimedia

Podeli:

Ova lepotica ima 23 godine, a studirala je masovne komunikacije na Srednjeameričkom univerzitetu u Managvi. Bila je i članica univerzitetskog odbojkaškog tima, a već godinama je posvećena manekenskoj karijeri.

Upravo to se i da primetiti, jer je samouverenim hodom, harizmom i lepotom osvojila publiku dok je pokazivala izvajanu figuru u cvetnom svetlucavom bikiniju, a na društvenim mrežama komplimenti se samo nižu.

U protekla dva dana je uspela da privuče ogromnu pažnju, te ju je za ovo vreme na Instagramu zapratilo više od pola miliona ljudi, pa trenutno ima 1,3 miliona pratilaca, a broj raste iz sata u sat.

Prelepoj misici ovo nije prvi izbor lepote. Pobedila je na izboru najlepše tinejdžerke Nikaragve 2016. i na Takmičenju za najlepšu ženu Nikaragve 2020, a plasirala se i među 40 najlepših na izboru za mis sveta 2021.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.