Aktuelno

Da li se sećate devojke koju je Nadal "gutao" pogledom? Ima 35 godina i prava je bomba FOTO/VIDEO

Pre skoro deset godina jedan detalj s ATP turnira u Rio de Žaneiru je obišao čitav svet, a reč je o devojci koja je privukla pažnju Rafaela Nadala.

Sreda, 29.11.2023.

16:35

Izvor: klix.ba, superžena

Da li se sećate devojke koju je Nadal
Foto: Profimedia

Podeli:

Fernanda Maija je tokom Nadalovih duela osmine finala protiv Alberta Montanesa, četvrtfinala protiv Joaoa Souse i polufinala protiv Pabla Anduhara bila zadužena da stoji pored Rafine klupe i pomaže mu.

Na internetu su se brzo širili video-materijali Nadala koji je tokom tih duela pokušavao suptilno da gleda u 26-godišnju Brazilku. Međutim, ta "suptilnost" je, i te kako, bila primetna.

Lepa Fernanda je tada došla u centar sportske javnosti, a svoju popularnost je iskoristila na najbolji mogući način.

Postala je voditeljka na kanalu "SBT Esporte Rio", komentatorka na radiju "De Primeira Radio MixFM", te voditeljka na stadionu svoje voljene ekipe Botafoga "Nilton Santos".

Udala se za personalnog trenera Huniora Karelija, a prvu devojčicu Robertu je rodila 2018. godine.

Posebno je zanimljivo ime koje je dala drugom detetu. Naime, devojčica koja se rodila 2021. godine dobila je ime upravo po Nadalu i zove se Rafaela, pišu strani mediji.

A evo kako izgleda 35-godišnja Fernanda:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.