Aktuelno

Drastična promena Nine Badrić, prvi put je vidimo ovakvu: "Zašto tek sad?" VIDEO

Pevačica se odlučila na drastičan korak i oduševila fanove novom frizurom.

Nedelja, 11.02.2024.

10:32

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Popularna pevačica Nina Badrić, koja od pojavljivanja na muzičkoj sceni slovi za jednu od najlepših žena u regionu, pokazala je drastičnu promenu frizure.

Ošišala se na kratko i ovo je prvi put u karijeri da je vidimo u tom izdanju. Nema koga nije oduševila novim imidžom, a komentari ne prestaju da se nižu i poručuju joj da je izgled dovela do savršenstva. Porede je sa Dženifer Lopez, Sofijom Loren, Odri Hepbern, Monikom Beluči...

Novi imidž prati pevačicinu novu pesmu "Nemoj", koja je odmah naišla na pozitivne reakcije publike i ponegde je već izabrana i za pesmu godine.

"Divna ženo", "Kao Dženifer Lopez, samo puno lepša", "Jedinstvena i prirodna i s ovim novim izgledom", "Nova frizura ti stoji fenomenalno", "Najbolja ikad", "Ženo, predivna si... Zašto tek sad ova frizura?", "Jedna od retko prirodno prelepih žena s prostora bivše Juge"..., samo su neki od komentara upućenih Nini na račun novog izgleda.

Da li se i vama dopada?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.