Aktuelno

"Odeća me izneverila, bolje se osećam kad sam gola" FOTO

Manekenka i glumica Keli Bruk (44) priznala je nedavno da joj odeća kvari izgled, a za to okrivljuje modne dizajnere.

Sreda, 21.02.2024.

09:58

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Atraktivna britanska zvezda rekla je da bi se lepše osećala da je potpuno naga, jer ima poseban problem s garderobom, a ovako je to objasnila.

"Posmatram se u ogledalu dok sam gola, volim sebe, a onda obučem odeću i pomislim da me to ne pokazuje u najboljem svetlu. Uvek kažem da ionako bolje izgledam gola. Samo mislim da me odeća izneverila i da to nije moja krivica, već su to greške dizajnera koji odeću ne kroje kako bi trebalo", objasnila je manekenka.

Često je bila na meti kritika zbog izgleda, iako je jedne godine ponela je prestižnu titulu najzgodnije žene sveta. I sama priznaje da nije uvek izgledala onako kako želi, ali ne namerava da okrivi svoje telo zbog loše odeće.

Uprkos svakodnevnim uvredama u modnoj industriji koje su stizale na njen račun, Keli voli svoje telo i redovno objavljuje na društvenim mrežama fotografije u kupaćim kostimima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.