Aktuelno

Ona je najveća rivalka Ivane Španović i najzgodnija sportistkinja – vrele fotke to i dokazuju FOTO

Marina Bek Romančuk važi za jednu od najlepših, ali i najtalentovanijih atletičarki sveta. Zbog toga ljudi često pišu i da je najveća rivalka našoj Ivani Španović.

Subota, 24.02.2024.

13:00

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Marina je nedavno objavila atraktivne, može se reći i vrele fotografije na svom Instagram profilu, čime je izazvala oduševljenje svojih mnogobrojnih pratilaca.

Kako se vidi, Ukrajinka je pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu, pokazujući zavidnu figuru, a celokupni doživljaj bio je upotpunjen zalaskom sunca.

Ni Marinini mnogobrojni pratioci na gorepomenutoj društvenoj mreži nisu ostali imuni na ovaj prizor, te su svoje oduševljenje izrazili i u komentarima.

"Ukrajinska boginja", "Apsolutno prelepa", "Fantastična", samo su neki...

Inače, Marina Bek Romančuk jedna je od najboljih atletičarki sveta, a prema mnogim anketama na mrežama, ona je i najveća rivalka Ivani Španović.

Ukrajinka je rođena 1995. godine i ima evropsko dvoransko zlato iz 2021. godine, kada je doživela vrhunac karijere. Prethodno je osvojila jednu evropsku bronzu i srebro, takođe ima i svetsko srebro iz 2019. u Dohi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.