Aktuelno

Da li se sećate ove glumice? Bila je prava lepota za oči, a danas je ne biste prepoznali FOTO

Glumica Tifani Tisen nedavno je slikana u Los Anđelesu, a pažnju fotografa privuklo je njeno sasvim obično izdanje...

Utorak, 27.02.2024.

16:51

Izvor: B92

Da li se sećate ove glumice? Bila je prava lepota za oči, a danas je ne biste prepoznali FOTO
Foto: Profimedia/Film Still from "Beverly Hills, 90210"

Podeli:

Tifaini smo prvi put na malim ekranima zapazili u tinejdžerskoj seriji "Beverli Hils". Glumila je čuvenu Valeri Melon, a veliki fanovi pomenute serije bili su opčinjeni njenom lepotom, ali i zanosnim pogledom.

Kasnije je konkurisala i za ulogu Rejčel Grin u sitkomu "Prijatelji", ali je, kao što znamo, pripala glumici Dženifer Aniston.

"Bila sam na audiciji za 'Prijatelje', za ulogu Rejčel. Ali bila sam premlada u odnosu na sve druge glumce pa nije uspelo", rekla je Tifani, koja je tada imala svega 20 godina, a Dženifer pet godina više.

Iako joj nije pošlo za rukom da dobije ulogu slavne Rejčel, Tifani je ostvarila značajnu karijeru u filmskoj industriji. Glumila je u serijama: "Saved by the ball", "Fastlane", "What about Brian" i mnogim drugima, ali i u filmovima: "Son in law", "From dusk till dawn 2: Texas blood money", "Love stinks"...

Danas se njen izgled dosta promenio. Od mile lepotice, koju smo viđali u tinejdžerskim dramama i akcionim filmovima, do jedva prepoznatljive Tifani Tisen.

To dokazuju i fotografije koje su nedavno nastale u Los Anđelesu.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.