Aktuelno

"Gore mreže" zbog Dragane Kosjerine, voditeljka zgrozila izdanjem: "Na koga liči ovo?" FOTO/VIDEO

Prvo finale izbora za pesmu Evrovizije je završeno, ali ne i duhoviti komentari na račun odevne kombinacije voditeljke takmičenja Dragane Kosjerine.

Utorak, 27.02.2024.

21:16

Izvor: B92

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Podsetimo, ona je za za prvo polufinalno veče odabrala metalik haljinu koja ističe njenu zavidnu figuru, kombinujući je sa crnim čarapama i metalik čizmama u istom maniru kao i toaleta.

Većini se nije svideo njen modni izbor, a komentari na društvenoj mreži Eks (bivši Tviter) su počeli da se ređaju od početka, pa do samog kraja takmičenja.

Jedan od korsnika gorepomenute mreže je odevnu kombinaciju lepe voditeljke uporedio sa kostimom ukrajinske predstavnice na Evroviziji iz 2007. godine - sa Verkom Serdučkom.

A onda su se ostali korisnica "Eksa" nadovezali svojim komentarima...

"Pa bravo! Tačno. Pitala sam se na koga mi liči", "To je to", bili su samo neki...

Ali tu nije kraj...

Lepa Dragana Kosjerina je, uprkos, svojoj odevnoj kombinaciji za prvo polufinalno veče za pesmu Evrovizije pobrala simpatije publike. Čini se da njenu prirodnu lepotu ne može ništa da ospori, pa čak ni ova metalik mini-haljina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.