Aktuelno

Obožava da pokazuje ubitačno telo, a od budućeg momka traži ovo FOTO

Manekenka, ali i svetski poznat di-džej Šantel Džefris nedavno je objavila kompilaciju atraktivnih fotografija na Instagramu i time je, blago rečeno, usijala mreže.

Sreda, 28.02.2024.

17:24

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Ona je pozirala u minijaturnom zelenom bikiniju, pokazujući svetu sve svoje kvalitete, ali i atribute. Kako se vidi, bujne grudi i izvajano telo bili su u prvom planu, a 31-godišnja lepotica je smelo pozirala za društvene mreže.

Naravno, kako to obično i biva, pozitivni komentari na račun njenog fizičkog izgleda samo su se ređali, a većina je imala da poruči jedno - "Ti si savršenstvo".

Inače, kako pišu strani mediji, slavnu lepoticu samo interesuju pare na bankovnom računu, a od budućeg dečka traži da bude situiran i lep. Od 2020. do 2021. bila je u vezi sa pevačem Druom Tagetom. Pre njega imala je turbulentnu romansu sa di-džejem Diplom, a početkom 2019. spekulisalo se da je bila u aferi sa reperom Mašin Gan Kelijem- sadašnjim dečkom Megan Foks.

Što se njenog trenutno ljubavnog života tiče, medijima nije poznato da slavna Šantel ljubi nekog. Ostaje nam da pomno pratimo...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.