Aktuelno

O Jeleni Karleuši bruji svet, otkrila Ronaldovu dobro čuvanu tajnu FOTO/VIDEO

Jelena Karleuša upisala se u modnu istoriju kada je tog čuvenog 1. marta ove godine šetala na reviji modne kuće "Vetements" u okviru Nedelje mode u Parizu. A tu nije kraj...

Ponedeljak, 04.03.2024.

11:29

Izvor: superžena

O Jeleni Karleuši bruji svet, otkrila Ronaldovu dobro čuvanu tajnu FOTO/VIDEO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podeli:

Vest o tome preneli su svi svetski i domaći mediji, a naša poznata pevačica je otvorila sebi vrata modne industrije.

Malo o brendu


Revija gorepomenutog brenda bila je sama po sebi specifična jer je to, zapravo, bio povratnički potez. Poslednja revija bila je 2019. godine nakon čega se modna imperija "raspala".

Osnivač brenda Demna Gvasalija je iste godine prihvatio ponudu da postane kreativni direktor kontroverzne kuće Balensijaga, te je time ostavio svog brata i suosnivača brenda Gurama Gvasiliju "na cedilu".

Sada je na CEO poziciji ostao Guram Gvasalija.

Grandiozni povratak


Revija je okupila razna imena iz sveta poznatih. Pored naše Jelene, modnom pistom su prošetali glumica Marša Kros, Georgina Rodrigez, Valentina Ferer, kao i svetski poznati top modeli Natalija Vodijanova i Vini Harlou.

Ali, tu nije kraj...

Spekuliše se da je Karleuša otkrila dobro čuvanu tajnu.

Prilikom razgovora sa Georginom Rodrigez, sudeći prema video-materijalu koji je osvanuo na Instagram stranici čuvene španske Marke, Jelena je, navono, pitala Georginu do kada njen ljubavni partner planira da bude aktivan fudbaler.

A odgovor je na nivou svetske ekskluzive.

Georgina joj je "šapnula" da bi to moglo da se desi za godinu ili dve.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.