Životne priče

Dala otkaz i prodala kuću da bi brinula o 200 životinja

Pre samo godinu dana Odri Rašel (33) živela je u četvorosobnoj kući i vodila svoj pansion za pse.

Petak, 19.03.2021.

10:42

Izvor: B92

Dala otkaz i prodala kuću  da bi brinula o 200 životinja
Foto: profimedia

Podeli:

Na kraju dana vraćala bi pse vlasnicima, ali je bila posvećena nezi i udomljavanju napuštenih životinja i pasa lutalica.

Nažalost, bilo ih je toliko da nije mogla svakome da pomogne. Kao veliki ljubitelj životinja, poželela je da svoj život promeni iz korena.

Prodala je kuću, napustila svoj posao, i uselila se u 200 godina staru kuću na farmi, postavljajući kao svoj prioritet to da brine o napuštenim životinjama.

I do sada se nije pokajala.

Foto:Profimedia

"Započela sam sa Utočištem pre godinu dana. Spasla sam mnogo životinja u svom životu ali bila sam limitirana. Želela sam da imam više vremena za njih, više prostora da ih smestim i više novca da trošim na njihove potrebe", kaže Odri.

U svoju novu kuću preselila se u februaru 2020. godine ali je imanje širila tako što je kupovala obližnja. Kupila je i drugu kuću za svoju sestru kako bi se i ona preselila i sa njom vodila Utočište. Utočište je u međuvremenu postalo neprofitna organizacija koja može legalno da prima donacije od drugih ljubitelja životinja koji žele da brinu o njima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare