Životne priče

Ispovest Demi Lovato: "Preživela sam vršnjačko nasilje kao tinejdžerka" VIDEO

Pevačica i glumica Demi Lovato ispričala je negativno iskustvo i priznala da je bila zlostavljana kao tinejdžerka.

Ponedeljak, 29.03.2021.

15:03

Izvor: B92

Ispovest Demi Lovato:
Foto: Profimedia

Podeli:

Demi Lovato (28) bila je gost u Podcast-u "PowerfulJRE" gde je otkrila da je kao tinejdžerka bila maltretirana.

Karijeru je započela kada je imala samo 10 godina i voditelj je primetio da je bila veoma popularna kao dete. Mnogi su želeli da joj se približe i to je bilo veoma neobično detinjstvo, jer nikada nije imala privatnost, čak ni kao dete.

"Išla sam u javnu školu sve dok nisam počela da snimam seriju "Barni i prijatelji" kada sam se školovala kod kuće. Dok sam išla u školu, preživljavala sam nasilje i odlučila sam da u potpunosti napustim javnu školu. Bila sam veoma depresivna. Kada imaš 12 godina i kada te neko maltretira, to postane tvoj društveni život koji je sve za tebe u tom periodu. Osećala sam se kao da nemam čemu da se nadam i tada me je muzika održala u životu", rekla je Demi Lovato.

Pevačica dodaje da je ulazak u muzičku industriju gledala kao na teret, ali to joj je zapravo spasilo život i dalo joj razlog da živi. Maltretiranje je bilo veoma intenzivno.

"Kada ste u školi stalno razmenjujete poruke. Ja sam jednoj od popularnih devojčica rekla da je iritantna i da je ku*ka. Do kraja dana, svi su gledali u mene, svi su stali na njenu stranu, jer su hteli da budu popularni kao ona. Vremenom se to samo pogoršavalo", rekla je Demi koju su vređali i nazivali je "debelom".

"Moja generacija je prva koja je imala socijalne mreže, pa sam preživljavala maltretiranje i na društvenim mrežama. Upućivali su mi reči koje su ostavljale traga na meni i koje me i dan danas bole", dodala je pevačica koja je preživela brojne emocionalne drame. Imala je poteškoće i da razgovara sa svojim fanovima koji su je podsećali na devojke iz škole.

Tokom odrastanja žalila se mami koja je pokušavala da reši problem u školi, ali nije nailazila na mnogo razumevanja. Danas se Demi Lovato bavi tom temom i nastoji da pomogne svoj deci koja preživljavaju nasilje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare