Životne priče

Nekada je bila model sa naučno dokazano najlepšim telom, a sada ima drugačiju misiju

Uživa na farmi i stavlja zdravlje ispred izgleda.

Sreda, 28.07.2021.

11:26

Izvor: B92

Nekada je bila model sa naučno dokazano najlepšim telom, a sada ima drugačiju misiju
Fotografija: Profimedia

Podeli:

Manekenka Keli Bruk je nekada proglašavana za najseksi ženu na svetu, a bila je i dobitnica laskave titule za najbolje telo u bikiniju.

Takođe, naučnici sa Univerziteta u Teksasu su 2016. došli do zaključka da Keli ima najsavršeniju figuru na svetu, ali pet godina od tada, život slavne manekenke se mnogo promenio:

"Bila sam u top formi, a onda sam se pre četiri godine vratila na selo, na svoju farmu u Kentu, i prestala sam da razmišljam o tome kako izgledam. Imala sam patke, košnice, svakodnevno sam spremala ogromne večere i odlazila u pab, pa sam zaista gomilala kilograme. Nije mi pomoglo ni to što sam živela sa Italijanom kome je hrana religija", rekla je Dejli mejl.

Iako je u jednom trenutku uspela da smrša, za vreme pandemije se opet ugojila:

"Tokom karantima sam stalno išla do frižidera i tako sam vratila kilograme". Dodala je da se više neopterećuje kilogramima da joj je bitno da je zdrava i da "nema nameru da se uda" i "smatra da je to skroz ok.

Nije opterećena viškom kilograma, uživa u svom izgledu, a uspešno vodi emisiju na jednom radiju: "Volim svog dečka, posao, baštu, svoju slobodu. Stvari koje me sada čine srećnom nisu stvari za koje sam mislila da će me usrećiti u tridesetima."

Podsetimo, Keli je u vezi sa Džeremijem Parizijem, a par je nedavno uživao u čarima Majorke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare