Životne priče

Od branja kukuruza do kraljice modnih pista: I u šestoj deceniji izgleda kao supermodel FOTO

Kraljica modnih pista danas slavi 56. rođendan.

Subota, 19.02.2022.

12:03

Izvor: B92

Od branja kukuruza do kraljice modnih pista: I u šestoj deceniji izgleda kao supermodel FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Sindi Kraford je bila na vrhuncu slave u devedesetih godina, a činila je slavnu petorka s Klaudijom Šifer, Naomi Kempbel, Kristi Tarlington i Lindom Evanđelistom, kada je dominirala modnim svetom, zaradivši laskavu titulu supermodela.

Svetska, a naša: Srpska glumica o životu u Indiji: "Radila sam i rukama i nogama" VIDEO

Pred kamerama je duže od tri decenije, tačnije od trenutka kada ju je zapazio lokalni fotograf dok je, kako je jednom u šali rekla, u nekom polju u Ilinoisu brala kukuruz. Ostalo je istorija.

Kako je siromašna Ruskinja postala jedna od najzaposlenijih manekenki današnjice FOTO

Radila je sa svim renomiranim modnim kućama i bezboj puta krasila je naslovne strane prestižnih modnih magazina. Iako se od 2000. godine ne bavi aktivno modelingom, s vremena na vreme je vidimo na pistama ili reklamama:

"Sigurna sam da ću se slikati bar još deset godina, ali više ne kao model. I to je potpuno u redu. Sarađivala sam sa svim tim neverovatnim ljudima, fotografima, kreatorima, stilistima. Šta još treba da uradim? Više ne moram da se dokazujem. A i ne želim", rekla je jednom prilikom.

Sindi su mnogi pamtili po vezi sa glumcem Ričardom Girom. Zajedno su bili 6 godina, a onda su se čak i venčali u Las Vegasu. Ipak, koliko god želeli da uspeju, činjenica je da nisu bili jedno za drugo.

Sreću je našla kraj Randea Gerbera sa kojim ima sina i ćerku.

Kad su je jednom Sindi pitali kako uspeva da održi svoju lepotu i srećan brak odgovor je bio - umerenost!

"U životu treba znati ne preterivati i to je prvi najvažniji korak do sreće", kaže Sindi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.