Životne priče

Belinda Karlajl: Tiha patnja muškaraca osamdesetih danas izgleda ovako FOTO

Osamdesetih godina fascinirala je muškarce svojom lepotom, ali čini se da je sada u potpunosti zaboravljena.

Sreda, 10.08.2022.

10:20

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Pevačica Belinda Karlajl (63) stekla je slavu kao članica ženskog pop benda The Go-Go's, za koji se smatra da je jedan od najuspešnijih ženskih bendova svih vremena i prva grupa čije su članice pisale svoje pesme i svirale svoje instrumente.

Posle raspada grupe 1985. Belinda je započela uspešnu solo karijeru hitovima Mad About You, Heaven Is a Place on Earth, I Get Weak, Circle in the Sand, Leave a Light On, Summer Rain...

Njen privatni život obeležili su poroci i problematično ponašanje, o čemu je svojevremeno govorila za Gardijan: "Posle tri decenije zavisnosti od kokaina dobro je da nisam mrtva. Trebalo bi da izgledam kao fantom iz opere, samo sa dve rupe na licu. Ja volim da kontriram po prirodi i verujem da je moja zavisnost bila posledica toga. Uvek sam htela da budem loša devojčica. Volela sam one opskurne filmove o narkomanima, zbog kojih sam još više želela da se drogiram. Jednostavno sam rođena takva", rekla je.

Sa 47 godina je prestala da se drogira, pije i puši i okrenula se meditaciji i budizmu.

Uprkos raznim krizama, uspela je da ostane u braku sa političarem i filmskim producentom Morganom Mejsonom već 35 godina, sa kojim ima sina Džejmsa.

Danas, Belinda je posvećena solo karijeri. Ona i dalje nastupa širom sveta i mnogi je hvale zato što nije odustala od muzike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.