Nakon poljupca sa "novim dečkom", Emili Ratajkovski presekla: "Želim još jedno dete"

Manekenka Emili Ratajkovski odlučila je da prekine tišinu, te je sada pogovorila o svom ljubavnom odnosu sa pevačem Harijem Stajlsom.

Utorak, 28.03.2023.

11:56

Autor: J.V.

Nakon poljupca sa
Foto: Profimedia

Podeli:

Kako prenosi "Dejli mejl", manekenka je u razgovoru sa svojim fanovima putem onlajn platforme otkrila da Stajls, prema njenom mišljenju, nije pravi partner za nju, te da ne vidi potencijal za dugoročnu vezu.

Razgovor sa svojim fanovima, piše britanski tabloid, nastavila je u pravcu budućih planova. Naime, Emili je "otvorila dušu", te je svim prisutnim ispričala da želi da zamrzne jajne ćelije. U kasnim tridesetima će, definitivno, kaže ona, piše "Dejli mejl", svom sinu podariti brata ili sestru.

"Definitivno bih htela da imam još dece, volim da budem mama. Međutim, nisam sigurna da li ću pronaći nekog sa kim bih volela da odgajam dete", iskrena je bila Emili Ratajkovski.

A na pitanje fana: "Da li je lepo da odgajaš dete bez oca?", čuvena manekenka je imala spreman odgovor.

"Imati oca je jako bitno u detetovom životu, ali, takođe, poznajem dosta žena koje su same podigle svoju decu i odradile su fantastičan posao".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare