Kao beba je bio veličine papirne novčanice, a danas je pravi mali lepotan

Maleni Levi Fips ima tri godine, ali i dalje deluje kao da ima samo jednu. Ipak, ako pogledate njegovu fotografiju iz vremena kada je bio beba delovaće vam kao pravi pravcati džin. Na rođenju je mališan bio veličine jedne papirne novčanice. Taj oktorbar 2011. bio je sudbonosan.

Ponedeljak, 31.08.2015.

15:29

Izvor: 24sata

Default images
facebook/KatrinaByers

Podeli:

Doktori su primetili da je Levi prestao da se razvija u materici. Došao je na svet hitnim carskim rezom, ali tek onda su usledile nove strepnje. Bilo je pitanje u kakvom će stanju biti beba. Levi je imao samo 900 grama, a sićušna Moli je slikom pored tatine burme raznežila sve.

Majka Katrina Bajers čuva svog dečaka kao malo vode na dlanu. Mislila je da on nikada neće prohodati ali mali junak je ipak uspeo.

"Bio je to neverovatan trenutak. Uspeo je da prohoda. Kada smo videli kolicni je stavili smo novčanicu pored njega da bi ljudi mogli da imaju ideju o njegovoj veličini. Doktori su nam rekli da možda neće živeti duže od nekoliko dana, ali pokazao im je da greše", priča majka.

*ALT

Mali Levi je imao tri rupe u srcu i probleme sa crevima, a izborio se i sa operacijama i sa infekcijama.

Katrina je imala šest pobačaja pre Levija, a iz prvog braka ima dve ćerke Čelsi En (14) i Kiru (11). Levi je sin nje i novog partnera.

Do poslednjeg trenutka je strahovala za život bebe jer nisu znali zbog čega je toliko sitan.

*ALT

Danas Levi ima veličinu dvanaestomesečne bebe, ali ima veliko srce.

"Ponosna sam na mog malog borca. Svaki put kada vidim novčanicu setim se koliko mali je bio - i koliko je uspeo to da pobedi", otkriva dečakova majka.

Bravo, maleni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare