Ove poznate ličnosti su usvojene

Stiv Džobs, Merilin Monro, Nelson Mandela samo su neke od slavnih ličnosti koje nisu odrastale uz svoje roditelje.

Sudbine | novi.ba |
Podeli

Porodica je garancija za srećno i bezbrižno detinjstvo, bila ona biološka ili hraniteljska. Saznajte koje poznate ličnosti nisu odrastale uz svoje roditelje.

1. Stiva Džobsa su roditelji ostavili odmah po rođenju 1955. godine i usvojili su ga Pol i Klara Džobs iz San Franciska, jer nisu mogli da imaju dece.

2. Džejmija Foksa, dobitnika Oskara je usvojila baka kada je imao samo 7 godina.

3.Merilin Monro je majka, Gledis Nejker, smestila u hraniteljsku porodicu sa kojom je živela do svoje sedme godine. Zbog majčine mentalne nestabilnosti legalni staratelj Merlin Monro je postala Grejs Mek Ki, a nakon samo par godina Merlin je završila u sirotištu.

4. Nelsona Mandelu, političara i pacifistu, usvojio je bračni par kada je imao sedam godina, nakon smrti njegovog biološkog oca.

5. Nikol Riči su usvojili pevač Lajonel Riči i njegova tadašnja supruga Brenda. Njeni bilološki roditelji nisu finansijski mogli da brinu o Nikol i zato su brigu o svojoj ćerki prepustili porodici Riči.

6. Repera Ajs Ti-ja su usvojile tetke, nakon smrti majke i oca od infarkta.

7. O Džonu Lenonu su brinuli njegovi ujak i ujna od njegove pete godine. Lenonov biološki otac se priključio vojsci, a majka je otišla sa drugim muškarcem.

8. Bila Klintona nije odnegovala njegova biološka porodica. Otac je preminuo nekoliko meseci pre njegovog rođenja, dok je majka otišla u drugi grad da se školuje.

9. Rej Liotu su usvojili Meri i Alfred Liota kada je imao samo 6 meseci, a svoje biloške roditelje je upoznao tek kada je napunio četrdeset godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 53 sledeca idi na stranu