Terao je na seks i da se drogira: Poznata pevačica otkrila horor svoga braka

Novi detalji nekada skladnog para Mel Bi i njenog supruga Stefana Belafontea šokirali su javnost.

Sudbine | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Skandal je nastao kada je nekadašanju članicu grupe "Spajs grls" optužila dadilja koja je navela da je Mel B insistirala da se i ona uključi u seksualne odnose sa njenim tadašnjim suprugom Stefanom.

Mel je sve to navodno snimala kamerom, tvrdila je pre izvesnog vremena njihova kućna pomoćnica.

Pričalo se i da je Mel trošila mnogo novca, iživljavala se na različite načine i niko je nije doživljavao kao skromnu damu. Međutim, sada je gospođa Dženin Braun ima mnogo toga da kaže u svoju odbranu.

Foto: Getty
Foto: Getty

Mel i Stefan su se venčali 2007. godine, a ona je iz prethodnog braka sa sobom povela i ćerke Feniks i Iris. Zajedno imaju ćerku Medison.

Mel B se pojavila na sudu kako bi svedočila protiv supruga sa kojim je u brakorazvodnoj parnici.

"Tokom deset godina braka on me je drogirao, maltretirao, terao da šmrčem kokain, a onda bi snimao naše seksualne odnose. Zaveo je dadilju i platio joj pobačaj. Želim sebe i decu da zaštitim od njega, zato tražim zabranu prilaska", rekla je Mel na saslušanju.

U parnici su već šest meseci, ali Mel iznosi i činjenice koje se kose sa onim tvrdnjama da je zapravo ona bila veliki raspinik u bračnoj zajednici.

"Uz sve to on me je i finansijski uništio da bi održao privid glamura. Nije mi davao kartice, i nisam čak imala novca da posetim oca koji je na samrti", rekla je.

Foto: Getty
Foto: Getty

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 32 sledeca idi na stranu