Glumica slomljena: Ne viđa 4-godišnju ćerku koja je sa porodicom bivšeg verenika

Glumica Hajden Penetijer 2018. godine raskinula je veridbu s bokserom Vladimirom Kličkom, a zajedno imaju ćerku Kaju.

Četvrtak, 07.02.2019.

13:42

Izvor: B92

Glumica slomljena: Ne viđa 4-godišnju ćerku koja je sa porodicom bivšeg verenika
foto: Getty

Podeli:

Nakon skoro 10 godina veze par se rastao, a 4-godišnja Kaja viđa naizmenično majku i oca.

Iako još uvek nije poznato zašto je par raskinuo, glumica je brzo nakon toga viđena na romantičnoj večeri s novim dečkom i kolegom Brajanom Hikersonom. Ipak, čini se kako ni tu ne cvetaju ruže baš uvek jer je jednom prilikom u njihovu domu morala da interveniše policija nakon burne Brajanove svađe s ocem u kojoj je učestvovala i pripita Hajden.

Tako se nije ponašala za vreme veze s Kličkom, s kojim su je upoznali zajednički prijatelji 2009. godine. U maju 2011. godine par se razišao zbog prenatrpanih rasporeda, no romansu su obnovili 2013. godine te se ubrzo i verili. Ćerkica Kaja stigla je kao kruna ljubavi u decembru 2014. godine, a bokser je bio najveća podrška verenici nakon što je pala u postporođajnu depresiju o kojoj je otoreno govorila.

Čini se kako je 4-godišnja ćerkica postala izvor problema jer je trenutno s Vladimirovom porodicom u Ukrajini, daleko od Hajden koja je, navodno, retko viđa. Hajden se skrasila u Los Anđelesu, no izvori bliski glumici ističu kako je i sama svesna da je to trenutno najbolja opcija za malenu.

"To je izazovna, ali i tužna situacija. Nisu ni božićne praznike proveli zajedno. Nije jednostavan scenario, ali Hajden mora sama da shvati kako da poboljša stvari", otkrio je nepoznati izvor za Dejli mejl.

Prošlog meseca u jednom intervjuu otvorila se i sama glumica. "Vladimir i ja još uvek imamo poštovanja jedno prema drugome. Za nas je to potpuno nova situacija, ali mislim da radimo dobar posao."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare