Dea Đurđević napustila VMA: Nastavlja lavovsku borbu

Voditeljka Dea Đurđević početkom februara doživela je stravičnu saobraćajnu nesreću.

Sudbine | kurir.rs |
Podeli
foto: screenshot
foto: screenshot

Voditeljka Dea Đurđević početkom februara doživela je stravičnu saobraćajnu nesreću, kada je na nju kod KBC Dragiša Mišović naleteo autobus i otkinuo joj ruku. Voditeljka se još nalazi u Vojnomedicinskoj ustanovi. Operisana je nekoliko puta i sada je, kažu, neuporedivo bolje nego što je bila kada je započela proces oporavka.

"Tek se sad vidi pravi napredak, i psihički i fizički. Baš se oporavlja. Ona je i dalje na odeljenju intenzivne nege, ali je tamo pre svega zbog previjanja i naravno zbog svih tih teških povreda koje je zadobila. Sada bi već mogli i da je otpuste sa tog odeljenja, ali kad je tako tešku traumu preživela onda je bolje da bude što duže tu, gde su svi 24 časa prisutni“, priča dobro obavešten izvor, pa dodaje:

"To što se ruke tiče, sve ide dobrim tokom. Što se tiče vraćanja funkcije, sve može da se vrati, ali zavisi od nekoliko stvari. Postoji fizička funkcija i nervna funkcija. Prvo treba da počne da se vraća ta fizička funkcija, da to sve zaraste, a nervno je da može da počne da je koristi. Ali to je proces, prvo mora sve to dobro da zaraste, pa kad prođe taj proces, onda postoje vežbe rehabilitacije na koje će morati da ide i koje će sigurno da joj omoguće i neku vrstu funkcije. To će sve da potroje, ali lekari su zadovoljni kako to sve ide“, prenosi Kurir.

Dea se prvi put od nesreće oglasila na društvenim mrežama i preko Instagrama zahvalila svima na Vojnomedicinskoj akademiji što su joj olakašali najteže dane boravka u bolnici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 6 sledeca idi na stranu