Tri ključna komada da od stana napravite dom

Bez obzira na kvadraturu i vaš budžet, svaki stan može uz jednostavne cake da postane udoban i ušuškan, topao dom. Ovo su smernice kako to da postignete.

Uređenje doma | Super žena |
Podeli
Foto:Thinkstockphotos
Foto:Thinkstockphotos

Dizajnerka enterijera Šenon Smit ume da transformiše svaki prostor u prijatan, a njena tajna je u skrivenoj dekoraciji. "Ubeđena sam da vam ne treba mnogo stvari da bi sve delovalo kao završen posao. Obratite pažnju na teksturu, boje i veličinu predmeta koje birate i imaćete pun pogodak", kaže Smitova za portal "Pop sugar".

A post shared by Homepolish (@homepolish) on

Tekstura: Više je uvek bolje Jastuci, krpare, tepisi, starinski komadi i prirodna vlakna, odnosno materijali - kombinujte, uživaćete u rezultatima.

A post shared by Homepolish (@homepolish) on

Boje: Neka ih bude tri "Postavite tri osnovne boje u vašem domu", savetuje Smit. Tako ćete dobiti punoću, dubinu prostora - mogu da budu i tri tona iste boje (svetlosiva, srednje siva i tamnosiva).

A post shared by Homepolish (@homepolish) on

Veliki komadi Velika umetnička dela, slike ili skulpture, ogledala sa upečatljivim ramom - ovo su detalji o kojima treba da vodite računa. Ako je vaš životni prostor mali, onda iskrostite ogledala da ga vizuelno povećate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 3 sledeca idi na stranu