Uređenje doma

Najbolje ideje za uređenje bašte: Ovaj nameštaj je najveći svetski trend

Uređenje eksterijera je mnogima najlepši i najinteresantniji zadatak tokom prolećne sezone zbog čega smo rešili da vam otkrijemo najbolje ideje za opremanje naše bašte.

Petak, 27.04.2018.

15:30

Izvor: Super žena

Najbolje ideje za uređenje bašte: Ovaj nameštaj je najveći svetski trend
Foto: Promo

Podeli:

Svaka godina donosi nove trendove u svetu uređenja doma, a ove godine su dizajneri bili inspirisani luksuzom.

Moderni dizajn je klasifikova tri najpopularnija stila - "hyggy", pojednostavljeni luksuz (simplified luxury) i urbani koreni (urban roots) koje je usvom aosrtimanu baštenskoj nameštaja predstavio i međunarodni maloprodajni lanac JYSK.

Dakle, tople boje,razni uzorci inspirisani prirodom, kao i pročišćene linije su karakteristike dizajna koji može da oplemeni prostor bašta, u kojima ćemo sigurno najviše vremena provoditi u narednim mesecima.

*ALT

Sve veća pažnja se posvećuje prirodnim materijalima, poput drveta, kao i zidnim i podnim oblogama, ali i zelenilu i bilju koje oplemenjuje izgled bašte i pretvaraju ih u pravu oazu i beg od haosa svakodnevice.

Baštenski nameštaj kreiran u popularnom skandivanskom "hyggy" stilu karakterišu boho elementi, a odiše toplinom i ženstvenošću.

*ALT

"Pojednostavljeni luksuz" namenjen je za ljubitelje modernih, jednostavnih i pročišćenih elemenata, dok je "urbani koreni" stil orijentisan na organski dizajn i prirodne materijale pri čemu preovladava drvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare