Uređenje doma

Kuća kao "milion dolara" – evo kako da uredite dom sa ograničenim budžetom

Iako renoviranje doma može zvučati kao dugotrajan i skup proces, postoji nekoliko načina da poboljšate svoj enterijer brzo i uz ograničeni budžet.

Subota, 24.09.2022.

10:08

Izvor: prva.rs

Kuća kao
Foto: Africa Studio/Shutterstock

Podeli:

Ako odaberete pravi pribor, možete učiniti da vaš dom izgleda otmenije i luksuznije bez trošenja velike svote novca. Ovo je nekoliko jednostavnih i niskobudžetnih načina za poboljšanje enterijera vaše kuće, a takođe ćemo preporučiti neke posebne artikle koje možete koristiti da vaš dom odmah izgleda skuplje.

Očistite svoj prostor i organizujte stvari kako bi vaša kuća izgledala elegantnije i luksuznije

Viseći platneni ormarić idealan je vid da organizujete nered u kupatilu i da se sklone šminka, kreme i parfemi sa veš mašine. Veliki džepovi visećeg ormarića će vam obezbediti dovoljno prostora za odlaganje vaših stvari, dok će se zbog svog minimalističkog dizajna uklopiti u svaku prostoriju, bilo da je spavaća soba ili kupatilo.

Stručnjaci preporučuju: Spremanje vašeg doma može se činiti neverovatno teškim, ali ako to radite malo po malo, pretvorićete to u zadatak koji se može često primenjivati. Odvojite malo vremena za čišćenje u okviru svog dnevnog rasporeda. Na primer, to može biti pet, 10 ili 20 minuta svaki dan. Pravljenje liste stvari koje treba da uradite, a fotografisanje pre i posle može takođe biti od pomoći i inspiracije na putu do čistijeg doma.

Obratite pažnju na ručke

Elegantne ručke na vratima mogu transformirati obične i dosadne komade nameštaja i učiniti da vaša kuća izgleda otmeno. Izrađene od visokokvalitetne keramike, ove šarene kvake za vrata/fioke dolaze u raznim dezenima koje možete kombinovati na bilo koji način. U roku od nekoliko minuta možete transformirati stari i dosadni nameštaj i učiniti ga jedinstvenim i elegantnijim. Svako može postati dizajner dok razigrano spaja i meša ove šarmantne komade.

Budite u skladu sa svojom zidnom umjetnošću

Kombinacija fotografija i slika različitih boja i veličina i u različitim okvirima može izgledati pomalo čudno i eklektično. Dizajnerski set zidnog dekora može priskočiti u pomoć ako želite da pojednostavite zid galerije. Gotovi dizajnerski setovi pomoći će vam da ulepšate svoje zidove lako i bez stresa. Možete birati između raznih boja i uzoraka koji uključuju zeleno lišće, žuto cveće i druge dizajne.

Koristite ukrasne predmete jednostavnog dizajna i po mogućnosti od prirodnih materijala

Na primer, drvena polica može izgledati lepo u gotovo svakom enterijeru, dok vam pomaže da svoje stvari organizujete na uredan i elegantan način.

Koristite podlogu od pločica u svojoj kuhinji kako bi izgledala skuplje

Ako ne želite da trošite mnogo vremena i novca na poboljšanje kuhinje, dodajte samoljepljivu podlogu za pločice na zid ispod vaših kuhinjskih ormarića. To je jeftino, brzo, jednostavno i zabavno!

Koristite belu posteljinu kako biste stvorili utisak luksuznog mesta

Ako razmišljate o skupim hotelima visoke klase, sveže i hrskave bele posteljine, navlake za jastučiće će vam najprije pasti na pamet. Zašto ne koristite isti trik i u svojoj kući?

Ne zaboravite na ugodne mirise

Uz pomoć aroma difuzera možete promeniti način na koji vaš dom miriše u zavisnosti od vašeg raspoloženja. Neki difuzeri izgledaju tako elegantno da mogu poslužiti i kao dekoracija enterijera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare