Uspešne žene

Poznata "influenserka" otkrila kako zarađuje više od 56 hiljada evra mesečno

Hteli to da priznamo ili ne, danas influenserke, odnosno osobe koje imaju veliki uticaj na društvenim mrežama, zarađuju velike svote novca putem intereneta. Iako se čini da one gotovo ništa ne rade, britanska zvezda Zoella otkriva da ovaj posao zahteva veliki trud i napor.

Subota, 24.02.2018.

11:02

Izvor: B92

Poznata
Foto: Youtube Printscreen

Podeli:

Nije tajna da danas mnoge poznate ličnosti žive zahvaljujući internetu. Jedna od njih je influenserka Zoela koja otkriva na koji način zarađuje 56 hiljada evra mesečno.

Zoella je profesionalna šminkerka koja svakodnevno objavljuje fotografije i video-snimke na Instagramu i Jutjub kanalu. Kako kaže, njen put do uspeha nije bio nimalo lagan, kako se to čini mnogim ljudima.

"To je posao koji zahteva veliki trud i napor, svaki dan. To je "full-time job", pojasnila je za "Metro".

Објава коју дели Zoella (@zoella) дана

Zvezda društvenih mreža, koju danas prati čak 12 miliona ljudi, svoju karijeru je započela pre devet godina. Sve je počelo od pravljenja video materijala na kome je pokazivala tehnike šminkanja. Tokom jedne godine dobila je hiljadu pratilaca.

Vremenom, broj ljudi koji svakodnevno prate njen rad, ali i slušaju njene savete je rastao, a Zoela ističe da iza njenog uspeha se krije veliki trud jer nije nimalo lako probiti se u onlajn svetu i ostvariti visoku zaradu.

"Put ka uspehu na Instagramu podrazumeva više objava na dan, a na Jutjub kanalu barem jednom nedeljno", ističe.

Објава коју дели Zoella (@zoella) дана

Mnogi biznis portalu daju savete kako u koracima graditi svoju mrežu prijatelja i istaći sebe i svoj rad na popularnim društvenim mrežama, a Zoela kaže sledeće:

"Osim truda i vremena koji treba da uložite, ali i novca, morate da imate dobru ideju i razrađen plan. Ključno je da to radite iz ljubavi, da verujte u sebe i ne odustajete", zaključila je.

Објава коју дели Zoella (@zoella) дана

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.