Uspešne žene

Nakon otkaza na poslu, počela je da zarađuje od hobija – uz muziku i vijaču stvara pare VIDEO

Amerikanka Loren Flajmen je donedavno radila u velikoj firmi kao menadžerka prodaje i imala standardno radno vreme od 9 do 17 h. Međutim, tokom prvog 'zatvaranja' na početku pandemije koronavirusa, Loren je dobila otkaz.

Sreda, 27.04.2022.

12:48

Izvor: Veèernji list

Default images

Podeli:

Posle dužeg premišljanja, ova 30-godišnjakinja je napravila veliku promenu i upustila se u nešto za šta tada nije znala hoće li joj doneti rezultate i zaradu. Prepustila se svom hobiju, a to je umeće istovremenog preskakanja vijače i igranja.

Kada su korisnici društvenih mreža uvideli njen talenat, popularnost je počela da raste. Loren danas ima svoj brend "Lauren Jumps" (Loren skače) i već je sklopila saradnju sa nekoliko kompanija sportske opreme.

Iako smatra da to što ona radi ne zanima veliki krug ljudi, Loren na Instagramu prati više od 100.000 pratilaca, pa zaradi, kaže, dovoljno da može živeti "luksuznim stilom života".

"Moj se život enormno promenio i sad mi je bolje na mnogo načina; prvenstveno jer radim nešto u čemu toliko uživam!", rekla je.

Pre je, kaže, često putovala i posećivala klijente, a sada ima potpunu autonomiju, kontrolu i fleksibilnost da radi ono što želi, no mora sama da održava svoju motivaciju.

"Sada imam i više finansijske slobode i sredstva da ulažem u sebe i u projekte do kojih mi je stalo, a kojima pre nisam mogla da se posvetim", rekla je.

Uže za preskakanje je prvi put u ruke uzela u aprilu 2020. kada su teretane bile zatvorene zbog pandemije, a iako nije napredovala brzo kako se nadala, nastavila je i ubrzo videla rezultate.

"Kao i svi ostali, u izolaciji sam počela da vežbam kod kuće, ali mi je to brzo dosadilo. Odlučila sam da naručim vijaču. Brzo sam na internetu pronašla grupu ljudi koji se takođe time bave i sa njima se povezala. Ostalo je istorija", priseća se Loren.

Kako su njen brend i profil rasli, počele su da joj se javljaju kompanije koje prodaju sportsku opremu pa je sa nekima potpisala i saradnju, a sada čak prodaje i vlastiti asortiman konopaca za preskakanje i prostirki za vežbanje. Iako zna da utiče na mnoge kao svojevrsna “influenserka”, ne voli taj izraz i sebe predstavlja kao kreatorku sadržaja.

"Bilo bi super kada bi svi mogli da rade ono što ih usrećuje", poželela je Loren Flajmen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare