Uspešne žene

Zavodljiva Francuskinja koja je obeležila osamdesete i dalje izgleda kao san FOTO

Prelepa Francuskinja Sofi Marso (55) oduševljava je svojim talentom, šarmom i neobičnom lepotom...

Ponedeljak, 02.05.2022.

08:16

Izvor: B92

Zavodljiva Francuskinja koja je obeležila osamdesete i dalje izgleda kao san FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Osvojila je srca mnogih u tinejdžerskom filmu "La Boum" i nastavku filma koji je sledio. Za tu ulogu dobila je nagradu "Cezar" za glumicu koja najviše obećava. Kada je snimala film, imala je samo 14 godina.

U svom opusu ima brojne poznate filmske naslove poput "Hrabro srce", "Fanfan", "Svet nije dovoljan", a ovaj put Sofi Marso se okušala i kao rediteljka.

Kada je imala 18 godina, započela je vezu sa francusko-poljskim rediteljem Andžejem Zulavskim, koji je bio 24 godine stariji. Par se venčao i uživao u romansi punih 16 godina. U braku su dobili sina, koji danas ima 26 godina.

Nakon što je brak okončan, Sofi se posvetila režiji, ali je i započela romansu sa producentom Džimom Lemlijem, sa kojim ima ćerku Džulijet.

Sofi je za francuske medije izjavljivala da joj je 2017. godina bila izuzetno teška. Naime, preminula joj je majka od raka pluća, a samo par meseci pre toga preminuo joj je i bivši muž Andžej Zulavski, sa kojim je i posle razvoda bila u dobrim odnosima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.