Sofija ruši standarde lepote – manekenka sa jednom obrvom osvojila svet FOTO

Sofija Hadžipanteli je američka manekenka grčko-kiparskog porekla, savršeno izvajanog tela i prelepih zelenih očiju, ali potpuno drugačija od ostalih.

Uspešne žene |
Podeli

Sofija ima 25 godina i već je poznato lice u svetu modne industrije. Dosad je imala saradnju sa renomiranim časopisima kakvi su Vog, El, Harpers bazar, a nastupala je i na revijama mnogih poznatih modnih brendova. Ono što Sofiju izdvaja od drugih jesu njene upečatljive spojene obrve koje s ponosom pokazuje.

Svi se okreću za njom: Žena Vensana Kasela je živa senzacija FOTO

Njene guste crne obrve, spojene na sredini tako da čine jednu celinu, potpuno odudaraju od savremeno prihvaćenih stereotipa konvencionalne lepote, a ova mlada žena ih namerno ističe i na njih je posebno ponosna.

Čuvena manekenka skroz gola zagrejala atmosferu na mrežama FOTO

Ponosna na svoje korene i svoje poreklo, odlučila je da odneguje i istakne ovu genetsku karakteristiku svojih predaka i pokuša da uđe u svet mode takva "nesavršena", kakva jeste, sa jednom obrvom, pegama na licu i "skromnom" visinom od 168 cm. I uspela je.

Poznati fudbaler stigao u Grčku; zbog supruge u bikiniju temperature naglo skočile FOTO

Ono što bi do pre desetak godina bilo nezamislivo, sada je, u eri pozitivizma i prihvatanja sopstvenog tela i različitosti, postalo ostvarivo.
Sofija je čak postala aktivistkinja za pravo na različitost, osnovala je i pokret "jedne obrve" #unibrowmovement, a na društvenim mrežama ima stotine hiljada pratilaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 5 sledeca idi na stranu