"Papreno" zarađuje od davanja imena bebama – cene usluge idu i do 10.000 dolara VIDEO

Tejlor Hamfri iz Njujorka je poznata po tome što zarađuje na račun svojih "kumovskih" odnosa.

Uspešne žene | superžena/prva.rs |
Podeli

Ova preduzetnica ima iskustvo u marketingu i opčinjena je imenima za bebe, a 2015. godine joj je pala jedna specifična ideja na pamet. Tada je pokrenula sopstveni biznis i otvorila agenciju za davanje imena bebama. Agencija pod nazivom "What's In a Baby Name" godinama radi više nego dobro.

Roditelji koji ne mogu da se odluče za ime svog deteta, javljaju se Tejlor za konsultacije. Od želje roditelja razlikuju se i cene usluga koje se kreću od 1.500 dolara za telefonske konsultacije i izradu liste imena do istraživanja rodoslova roditelja i izbor imena naslednika prema njihovom mišljenju, koje košta čak 10.000 dolara.

"Moj posao je da predložim listu imena po narudžbini na osnovu upitnika koji roditelji treba da popune o zajedničkim sklonostima, važnim intimnim događajima... Tako je jedna beba dobila ime Parks jer su se njeni roditelji prvi put poljubili u gradu Parker", objasnila je Tejlor.

Tokom protekle godine, kao što mi u narodu kažemo "kumovala je" skoro sto puta, a zaradila je, kako kaže, više od 150.000 dolara.

"Obraćaju mi se roditelji koji čekaju treće ili četvrto dete i koji su očito ostali bez ideja za imena i jednostavno, perfekcionisti su. Ukoliko ipak ne izaberu ime koje sam ponudila, bebe često imaju dva, od kojih je srednje obično moj izbor", ističe Tejlor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 4 sledeca idi na stranu