Uspešne žene

Jedna od najboljih glumica je diva bez premca: Kejt Blanšet opet dominira svetom FOTO

Kejt Blanšet (53) rođena je u Melburnu i interesovanje za glumu otkrila je još kao mala. Završila je Nacionalni institut dramskih umetnosti i dugo je nastupala u pozorištu.

Subota, 11.02.2023.

11:10

Autor: M. M.

Jedna od najboljih glumica je diva bez premca: Kejt Blanšet opet dominira svetom FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Jednom prilikom je rekla da je to zato što i sama ne voli da gleda filmove u kojima su glumci čiji privatni život dobro poznaje, jer joj to skreće pažnju sa talenta i glumačkog umeća jedne osobe.

Oskara je dobila za uloge u filmu "Aviator"i "Nesrećna Džasmin", a po svemu sudeći smeši joj se i treći Oskar za ulogu u filmu "Tar".

Na festivalu u Santa Barbari, ponela je nagradu Outstanding Performer, a tom prilikom je blistala u asimetričnoj srebrno-crnoj haljini.

Kejt je braku sa Endruom Aptonom i imaju četvoro dece: "Potrebno je da deci dam da jedu, pomognem im sa zadacima i spremim ih uveče za krevet. Oni su moja najjača veza s realnošću", govorila je.

Jedna je od retkih zvezda koje ne razmišljaju o estetskim zahvatima i o tome kaže da "niko ne može da predvidi kakve će biti dugoročne posledice".

JOŠ SLIKA POGLEDAJTE OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.