Uspešne žene

Eva Mendes je bila najpoželjnija žena sveta, a tek sad da je vidite FOTO

Glumica, manekenka i modna dizajnerka Eva Mendes se povukla iz sveta glume, ali i dalje vredno radi. Razvila je svoju modnu liniju i dosta se posvetila modi.

Četvrtak, 25.05.2023.

11:45

Autor: M. M.

Eva Mendes je bila najpoželjnija žena sveta, a tek sad da je vidite FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Eva (49) je rođena u Majamiju, ali se nakon razvoda roditelja preselila u Los Anđeles. Srednju školu završila je u Kaliforniji, gde je upisala i fakultet, ali od studija je odustala kako bi se posvetila glumi.

Pamtimo njene uloge u filmovima "Izlazne rane", "Prebrzi i prežestoki", "Ljubavni terapeut" i "Gresi očeva", na čijem je setu 2011. godine upoznala svog današnjeg supruga, glumca Rajana Goslinga, sa kojim ima dvoje dece.

Oprobala se i kao modna dizajnerka, predstavljajući svoju liniju Eva by Eva Mendes. Sarađivala je sa mnogim brendovima kao što su Kalvin Klajn, Magnum, Panten, Ribok...

Eva je u viša navrata bila na listama najlepših žena na svetu. I danas pleni harizmom i lepotom, što možemo da vidimo...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.