Godišnji horoskop za 2020. godinu - Rak

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za 2020. godinu.

Četvrtak, 27.12.2018.

15:15

Izvor: B92

Godišnji horoskop za 2020. godinu - Rak

Podeli:

Ljubav

Godina testiranja vaših emotivnih i bračnih odnosa. Ono što je dobro, proći će dalje i položiće ispit. Neki odnosi se mogu jako uzdignuti, pretvoriti u javne, u zajednički život, u brak. Ono što ne valja, otići će u zaborav. Jedina preporuka za vas jeste – budite realni, objektivni, svesni i partnerovih i svojih mana i nedostataka, ali i vrlina i kvaliteta koji sigurno postoje u vašem odnosu. Napeti momenti i testiranje odnosa će biti najizraženije u periodu pomračenja Meseca, vašeg vladara – tokom januara, juna, jula i novembra s tim što moram da primetim da je jul najizraženiji i najizazovniji mesec. Slobodni Rakovi – za vas ovo jeste značajna godina jer imate više nego dobre predispozicije da upoznate, ako ne baš svoju srodnu dušu, a ono – osobu sa kojom možete graditi trajni, stabilni odnos. Bilo da je u pitanju poslovni segment, izlasci i društvenost, prijatelji – najjači periodi za pronalaženje ljubavi jesu januar, mart, april, letnji meseci, novembar i decembar nastupajuće 2020-e godine.

Posao

Pred vama je vrlo ozbiljna, a samim tim i zahtevna poslovna godina. Od vas će se očekivati velika posvećenost i odgovornost prema svakom segmentu poslovnog života. S jedne strane, izvesno je da ćete trpeti pritisak, no sa druge – bićete izuzetno motivisani jer ćete shvatati da se ovakva prilika ne ukazuje baš često u životu i želećete da je iskoristite do maksimuma. Velika dešavanja krenuće u drugom delu godine, ali samim tim – i pritisak na vas će se pojačati. Vodite računa da u tom periodu dobro odmerite i svoje snage ali i realne mogućnosti. Ne odlučujte na brzinu. Što se finansjiskog segmenta tiče, budite nešto pažljiviji tokom maja i juna – u ovom periodu imate više troškova i nije trenutak za investicije.

Zdravlje

Više pažnje obratite na zdravstveni segment jer će tempo života biti jak a vi prilično osetljivi i krhki. Mogući su padovi imuniteta, češće prehlade, ali i problemi sa kostima i zglobovima. Čuvajte bronhije i pluća na proleće i s početka jeseni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare