Godišnji horoskop za 2020. godinu - Vodolija

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za 2020. godinu.

Četvrtak, 27.12.2018.

15:23

Izvor: B92

Godišnji horoskop za 2020. godinu - Vodolija

Podeli:

Ljubav

Vodolije prvenstveno moraju da budu u miru i skladu same sa sobom da bi njihove emotivne relacije funkcionisale kvalitetno tokom 2020-e godine. Promene dolaze i koliko god vi bili osoba koja je prilagodljiva – biće vam teško da se priviknete na njih. Promene u okviru porodice, u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom, promene u vašem načinu života – sve je to na tapetu tokom godine u koju ulazimo. Neki će se parovi odlučiti za preseljenje, za kupovinu nekretnine, za početak zajedničkog života I brak, čak I za prinove. Ulazite u jednu mnogo ozbiljniju I zreliju fazu po pitanju ljubavi. Slobodne Vodolije - Venera je u vašem znaku na ulasku u 2020-u I ova godina će svakako biti godina ljubavi za vas. Vrlo će interesantan biti period retrogradnosti Venere tokom maja I juna, jer se dešava u vašem polju ljubavi, istovremeno sa ulaskom Saturna u vaš znak. Mnogima će ovaj period doneti onu ljubav koju već dugo očekuju. Naravno, nije ovo vaša jedina ljubavna prilika, ne brinite. Cela 2020-a je samo vaša.

Posao

Odlična poslovna godina je pred vama, naročito za one koji se bave privatnim poslom ili planiraju njegovo pokretanje. No, ni ostali neće proći ni malo loše. Naglašeno ste odgovorni, izuzetno usmereni na kvalitet onoga što radite, ali istovremeno – I spremni da uvodite promene koje će dati dobre rezultate. Malo naporniji period za vas je drugi deo godine, kada će količina obaveza koju ste preuzeli na sebe biti zaista prevelika. No, nećete moći da odbijate posao pa ćete ići do svojih krajnjih granica. Pokušajte da se bolje organizujete, mada se mora priznati da će to biti teško u ovom periodu. Po pitanju finansija – pare će vas jednostavno hteti u ovoj godini. Pred vama je izuzetno plodonosna 2020-a.

Zdravlje

Pomalo naporna godina za vas, što se može odraziti I na zdravstveni segment. Ne idite do svojih krajnjih granica, jer možete oslabiti imunitet. Mogući su problemi I sa kičmom, žlezdama, hormonima, cirkulacijom, glavoboljama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare