Profesorka iz Tutina osvojila region: "Priznanje od kolega mi mnogo znači" VIDEO

Profesorica iz Tutina Admira Koničanin dobila je priznanje za najbolju nastavnicu u izboru "Asocijacije najboljih nastavnika EX YU" koja okuplja preko 30.000 prosvetnih radnika iz šest država regiona. Priznanje joj je uručeno u Sarajevu.

Četvrtak, 30.06.2022.

14:48

Izvor: superžena

Profesorka iz Tutina osvojila region:
Foto: Printscreen/TV Prva

Podeli:

Admira Koničanin predaje fizičko vaspitanje u Tehničkoj školi i u gimnaziji u Totinu, a docent je na odeljenju za sport i fizičko vaspitanje na državnom univerzitetu u Novom Pazeru. Priznanje je dobila za celokupan doprinos unapređenju obrazovnog sistema u ustanovama u kojima radi.

"Ta asocijacija je veoma dobra, jer umrežava nastavnike iz cele bivše Jugoslavije. Takođe, asocijacija omogućava povezanost između nastavnika, roditelja, ali i učenika", kaže najbolja profesorica za TV Prva.

Kako je dalje rekla u intervjuu za pomenutu televiziju, priznanje od kolega iz asocijacije joj mnogo znači, jer su prepoznali njen dug rad, 23 godine, u prosveti.

Pored mnogobrojnih doprinosa u unapređenju obrazovnog sistema, Admira je izdala i nekoliko naučnih publikacija u domenu sporta i fizičkog vaspitanja. Više o tome pogledajte u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare